Eftertraktad av media

Jo, jag känner mig ganska eftertraktad av media just nu. 😉 De senaste månaderna har jag varit väldigt exponerad.

Först fick jag in en insändare om Star Trek. Och jag blev även intervjuad i radio i ämnet. Sedan fick jag in ännu en insändare, den här gången om förbudet mot kameradrönare.

Och nu i veckan blev jag kontaktad av P4 Kristianstad. Det var en programledare där som hade uppmärksammat mina många tågfilmer på YouTube. Nu ville hon ha en intervju med mig i radio – direktsänt och allt!

Och inte nog med det: Hon tyckte att det blev för dålig kvalitet att göra intervjun via telefon, så hon bokade tid åt mig på Sveriges Radios studio i Helsingborg. Jag visste redan var den låg någonstans, eftersom jag ofta har sett deras logga på markiserna när jag kört förbi, så det var inga problem.

En kvart före planerad sändningstid var jag på plats. Jag fick en kort introduktion om hur tekniken fungerade och sedan blev jag lämnad ensam i studion.

1479729471101
Från min plats vid mikrofonen hade jag en bra utsikt mot Norra hamnen.

Intervjun gick bra! Jag kände faktiskt ingen nervositet alls. Dels har jag varit med förr och dels är det alltid lättare när man vet vad man ska säga.

Ett sammandrag av intervjun finns på deras hemsida:

http://sverigesradio.se/embed/publication/6565849

Jag såg även till att spela in programmet själv, så här är den kompletta ljudfilen därifrån:

 

Jag vet inte direkt om jag passar som radiopratare, men det här var kul! Jag föredrar ju att vara bakom kameran i stället för framför, men när det gäller radio så har jag inga problem med att jag hörs.

Jag hade stora planer på att starta en podcast för något år sedan, men det blev aldrig något. Vi får väl se vad som händer framöver. Nu när jag är radiokändis också. 😉

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close