En dag kvar till dagen H

resan_till_la

H som i Hollywood.

Det var väl ofrånkomligt egentligen. Jag jobbar på bio, älskar film och har tillbringat tusentals timmar framför tv-serier som till största delen spelats in i Los Angeles och omkringliggande områden. Förr eller senare måste jag göra ett besök där.

Och i morgon är det dags. Om drygt fjorton timmar lyfter planet från Kastrup, riktning Schiphol utanför Amsterdam. Sen är det nonstop till L.A.

Det ryktas att det finns ett och annat internetkafé i L.A., så jag ska försöka hålla mina trogna bloggläsare uppdaterade under de fjorton dagar som resan varar. Förhoppningsvis slipper jag vända direkt i USA för att mitt pass inte funkar. Jag hoppas även jag slipper jordbävningar över 5 på Richterskalan. (En liten jordbävning kunde dock varit kul.)

Har jag allt nu? Hmm, kalsonger, byxor, strumpor, kamera… Äsch, jag bara slänger ner vad jag hittar i väskan och hoppas på det bästa. Hörs snart!

Filmcitat #18:
– ”I have an appointment with eternity and I don’t want to be late.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close